Nieuws


UPDATE LOCKDOWN CORONA 14-12-2020
Wij blijven open! Ons beroep valt onder de uitgezonderde contactberoepen, omdat wij werken vanuit de Zorgverzekeringswet. U kunt dus gewoon naar de praktijk blijven komen (mits u alle bekende maatregelen in acht neemt). Wij bieden ook de mogelijkheid voor online logopedie. Als u hier gebruik van wilt maken, laat het ons dan weten! De behandelingen die normaal gesproken op De Schilderspoort plaatsvinden worden vanaf nu sowieso online gedaan.

 

CORONA UPDATE 4-5-2020

In verband met de coronacrisis en de regelgeving vanuit de overheid hebben wij de afgelopen weken alleen videoconsulten gedaan. Het advies blijft om zoveel mogelijk via beeldbellen te blijven behandelen. Wij volgen dit advies op. Vanaf 11 mei kunnen wij, alleen indien noodzakelijk, weer starten met live behandelingen op locatie. Aan de hand van uw klachten bepalen wij of directe behandeling op locatie geïndiceerd is. Wij maken gebruik van een spatscherm op tafel en indien nodig handschoenen. We plannen wat extra tijd tussen onze afspraken, zodat wij tussendoor alles kunnen ontsmetten. Bij bezoek van onze praktijk dient u de volgende huisregels in acht te nemen:

 • kom niet te vroeg voor de afspraak, vermijd wachten
 • maak indien nodig gebruik van de wachtkamerstoelen bij onze behandelkamer
 • geen broertjes/zusjes mee naar binnen
 • geen eten/drinken nuttigen in de wachtkamer
 • gebruik het ontsmettingshandpompje bij binnenkomst en verlaten van het pand
 • gebruik zoveel mogelijk de trap; gebruik de lift alleen als het niet anders kan
 • maak zo min mogelijk gebruik van het toilet
Voor alles: indien u verkouden bent, koorts hebt, zich grieperig voelt of verschijnselen van corona denkt te hebben zegt u de live afspraak af! Wij kunnen dan alsnog overgaan op beeldbellen.
Dank voor uw begrip en medewerking!

 

Corona

Help besmetting te voorkomen! Koorts, verkoudheid, niezen of hoesten? Kom niet binnen! Neem telefonisch contact op! De afspraak bij ons kan dan niet doorgaan!

Door de toenemende verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in Nederland heerst er op dit moment veel onduidelijkheid en onzekerheid onder de mensen. Om deze reden willen wij u graag informeren hoe wij, als logopediepraktijk, omgaan met het coronavirus en hoe u ons kunt helpen besmetting te voorkomen.

Wij nemen als praktijk het coronavirus erg serieus en laten ons dagelijks informeren en adviseren door het RIVM en onze beroepsorganisatie. Om besmetting met het coronavirus te voorkomen zijn er preventieve maatregelen getroffen waarin wij allemaal een belangrijke rol hebben. Indien we ons allemaal aan deze adviezen houden, kan op dit moment de zorg die wij leveren gewoon plaatsvinden.

Binnen onze gewoonlijke hygiënemaatregelen willen wij u graag de extra maatregelen onder uw aandacht brengen:

Wij…

 • geven u geen hand, maar begroeten u op andere wijze.
 • wassen en desinfecteren onze handen voor en na elke behandeling gedurende 20-30 seconden.
 • reinigen tussendoor constant de behandelkamers (stoelen, deurkrukken etc.).
 • zullen de deuren van de behandelkamers voor u open en dicht doen.
 • vragen u om in uw elleboog te hoesten / niezen en niet in uw handen.

Wij houden alle informatie en adviezen van RIVM en onze beroepsorganisaties goed in de gaten en zullen indien nodig onze informatievoorziening aanpassen.

Voor verdere informatie en de actuele stand van zaken verwijzen wij u naar de website van het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus).

Op deze wijze hopen wij u voldoende informatie te hebben gegeven om u op een geruste en veilige manier te behandelen. Mocht u toch vragen hebben of willen overleggen kunt u ons bellen: 0316-332990

 

Opening nieuwe dependance!

Vanaf 13 maart 2019 zijn wij aanwezig op de woensdagmorgen en vrijdagmorgen op SBO De Schilderspoort, Mercurion 36, Zevenaar!