Wie werken er bij ons

Annelies Florian

Annelies werkt sinds 1997 in Zevenaar en sinds 2005 in onze logopediepraktijk in de huidige structuur. Daarvoor heeft ze naast een praktijk, op een school voor speciaal onderwijs (LOM met kleuterafdeling) gewerkt. Annelies is allround opgeleid en heeft zich verdiept in afasie, dysarthrie waaronder ziekte van Parkinson en verworven slikproblemen. Ook heeft ze de opleiding OMFT gedaan. Sinds januari 2020 is ze ook officieel afasietherapeut.

Logopedist sinds    1985
Specialisme    afasie, dysartrie, verworven slikstoornissen
Wekelijkse aanwezigheid    dinsdag, woensdag, donderdagmiddag,
consult aan huis, Pleyade-consulten: dinsdag en donderdagochtend

 

Bianca Berndsen

Bianca heeft tien jaar in Arnhem gewerkt voor zij in 2005 in onze praktijk ging werken. Ze heeft zowel in een verpleeghuis, in logopediepraktijken als bij de schoollogopedie gewerkt. Bianca is allround opgeleid en heeft zich onder andere verdiept in adem (o.a. hyperventilatie, COPD, Buteyko), stem (waaronder manuele facilitatie van de larynx, lax vox en CVT), chronisch hoesten, RET, NLP, sensorische informatieverwerking, PROMPT, Hodson & Paden, OMFT en denkstimulerende gespreksmethodieken. Ook voor een globusgevoel (brok in de keel-gevoel) kunt u bij haar terecht.

Logopedist sinds    1995
Specialisme    stem, adem, sensorische informatieverwerking
Wekelijkse aanwezigheid    maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdag

 

Nicky Meijeringh-Jansen

Nicky is bij ons werkzaam vanaf februari 2016. Zij heeft ervaring opgedaan in een andere praktijk en is nu bij ons als allround logopedist aan de slag gegaan. Zij heeft zich verdiept in meertaligheid bij kinderen, spraakstoornissen en OMFT. Ook is zij pre-logopedist.

Logopedist sinds    2011
Specialisme    pre-logopedie
Wekelijkse aanwezigheid    dinsdag, woensdagochtend, vrijdag